Meer informatie

Je hebt met je camera prachtige foto’s gemaakt en je weet dat ze nóg mooier kunnen worden… Maar hoe? Je hebt Adobe Lightroom geïnstalleerd op je computer, maar het zag er zo overweldigend uit dat je het programma maar weer hebt afgesloten. Je foto’s staan nog steeds op je kaartje…

Herkenbaar? Voor mij wel. Jaren geleden gebruikte ik alleen Adobe Photoshop, ik wilde niet beginnen aan Lightroom. Te ingewikkeld, te moeilijk, hoe moest ik beginnen? Tijden heb ik het uitgesteld, tot ik een nieuwe computer aanschafte en dacht: Ik ga er gewoon maar mee beginnen. De basis lijkt wel wat op Photoshop Camera Raw, maar de functies die Lightroom te bieden heeft zijn gigantisch. Het heeft me toen vrij lang gekost om het programma onder de knie te krijgen en ik weet dat dat veel sneller was gegaan als ik een goede online cursus had gevolgd.

Lees verder onder de foto

In 2014 startte ik met Editing Moments en om fotoreportages uit te wisselen met mijn klanten, gebruik ik vanaf het begin Lightroom. Fast forward naar het heden: Duizenden reportages en ontelbare foto’s zijn aan me voorbij gegaan. Ik durf dus gerust te zeggen dat ik het programma van binnen en buiten ken.

Daarom nu dus deze Lightroom training. Om jou te helpen Lightroom onder de knie te krijgen!

Al mijn kennis, ervaringen en tips & tricks heb ik met veel liefde en aandacht gebundeld in deze training. Alles wordt behandeld, van selecteren tot exporteren, van voorinstellingen tot lokale aanpassingen. Kleine handigheidjes, workflow-versnellende tools, alles komt aan bod om snel, doeltreffend en efficiënt je foto’s nog mooier te bewerken.

Lees verder onder de foto

De training is met veel zorg en aandacht op een logische manier opgebouwd en alle elementen binnen Lightroom worden in korte video’s uitgelegd. Benieuwd geworden? Check hieronder een video uit de training om een beeld te krijgen van de inhoud van de training.

Heb je vragen of kom je er niet uit? Onze vraagbaak staat voor je klaar! Via Facebook, WhatsApp of een mailtje proberen we je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.