Lightroom training

Welkom bij Lightroom training en tof dat je via Masters of wedding photography hier terecht bent gekomen!

Lightroom is een prachtig programma om je foto’s mee te bewerken, maar al die verschillende opties kunnen best overweldigend zijn. In deze online Lightroom training vertelt Hanneke van Editing Moments je alles (ja, echt alles!) over wat dit mooie programma te bieden heeft, zodat je Lightroom optimaal kunt gaan gebruiken. Van selecteren tot exporteren, van voorinstellingen tot lokale aanpassingen, alles komt aan bod om snel, doeltreffend en efficiënt je foto’s nog mooier te bewerken.
Met de kortingscode via Masters of wedding photography krijg je € 20,- korting op de complete training!

De training is in Lightroom Classic CC versie 9 opgenomen. Werk je met een oudere versie dan Lightroom Classic CC? Dat is geen enkel probleem, binnen de training kun je precies zien wanneer een functie wordt uitgelegd die alleen voor Lightroom Classic CC geldt. Ook zijn nieuwe functionaliteiten voor versie 10 toegevoegd, de training is altijd up to date!

Alle elementen binnen Lightroom worden behandeld, elke functie in een nieuwe video. Dit zorgt er voor dat je geen uren achter elkaar moet kijken, maar dat je zo lang kunt kijken als jou op dat moment uit komt. Er zijn vier voorinstellingen inbegrepen waar je tijdens de training mee aan de slag kunt.

Wil je meer informatie? Hier kun je meer informatie vinden, of check de FAQ!