FAQ

FAQ, oftwel veelgestelde vragen. Hieronder vind je ze, inclusief antwoord!
Heb je toch een vraag die hier niet bij staat? Stel hem dan via het contactformulier.

Hoe lang kan ik Lightroom training gebruiken?
Je mag de video’s onbeperkt kijken, dit betekent dat je niet aan een tijdslimiet vast zit! Wanneer er nieuwe functies in Lightroom beschikbaar komen, zal ik daar zo snel mogelijk nieuwe video’s over plaatsen, waar jij ook direct naar kunt gaan kijken. Zonder extra kosten uiteraard!
Waar kan ik terecht met mijn vragen?

Kom je er niet uit of heb je vragen over de training? Via Facebook, WhatsApp of een mailtje zijn we bereikbaar en proberen we je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Check het contactformulier voor alle manieren om ons te bereiken.

Is het programma Adobe Lightroom inbegrepen in de training?

Nee, je moet zelf het programma Adobe Lightroom aanschaffen. Check de site van Adobe voor meer informatie.

Kan ik de training volgen als ik een oudere versie heb van Adobe Lightroom?

Jazeker, dat kan! De training is opgenomen in Lightroom Classic. Deze nieuwste versie heeft een aantal functies die in oudere versies niet beschikbaar zijn. Je kunt in de training precies zien bij welke video’s dit van toepassing is.

Kan ik de training alleen op mijn computer bekijken?

Nee, je kunt de training ook op een telefoon of tablet kijken. Maar let wel op: De video’s zijn het beste te bekijken op je computer. Als je wilt wisselen van device, moet je zorgen dat je op het eerdere device bent uitgelogd.

Hoe kan ik voor de training betalen?

Voor nu is het enkel mogelijk om via iDeal te betalen, later komen daar wellicht nog andere betalingsmogelijkheden bij.

Mijn team wil de training gaan volgen. Kan dat?

Jazeker, dat kan! Een inschrijving is persoonsgebonden en geldt voor 1 persoon, dus wanneer je meerdere teamleden wilt laten deelnemen aan de training, dien je voor elke deelnemer een training aan te schaffen. Stuur me bij het aanmelden van meer dan 5 deelnemers een mail, ik denk graag met je mee!

Ik mag de training voor mijn werk gaan volgen, hoe kan ik me aanmelden?

Super tof dat je dit mag gaan doen! Stuur me een mail en ik zorg dat de factuur op naam van het bedrijf komt te staan en deze via een overboeking kan worden betaald in plaats van iDeal. Na ontvangst van het totaalbedrag stuur ik je een mail en kun je de training gaan volgen.